Het logo van Buitengewone Bruiloft.
Het logo van Buitengewone Bruiloft.
CONTACT

Bruiloft corsage

Wat is een corsage?

Een corsage is een klein bloemstuk dat op de borst op de kleding wordt gedragen. Het bloemstukje bestaat meestal uit een paar bloemen en wat groen.

Kunstcorsage van Buitengewone Bruiloft

De corsage die Buitengewone Bruiloft levert kan worden afgemaakt met een mooie pochet (zakdoekje) achter het bloemstukje. Deze mogen jullie aanleveren of kan worden bijbesteld tegen meerprijs. Standaard wordt de corsage geleverd met een luxe pochethouder, zodat het bloemstukje stevig op zijn plek blijft én het geheel gemakkelijk in de borstzak van degene die gaat trouwen gestoken kan worden.

Waarom een corsage?

Omdat het buitengewoon mooi staat op een trouwpak natuurlijk! ;) Een corsage wordt vaak gedragen door de bruidegom - of bruid in pak -, naaste familie, ceremoniemeester, getuigen en bruidsmeisjes. Wij vinden dat echter een beetje veel van het goede. De bruiloft draait om het bruidspaar; om jullie! Buitengewone Bruiloft is dan ook van mening dat één prachtige kunstcorsage - in combinatie met een mooi kunstboeket - veel specialer is.

De prijs

De prijs van een unieke corsage van kunstbloemen, inclusief pochet houder, is €30,-. Bestel je hem in combinatie met een trouwboeket? Dan krijg je €10,- korting op de corsage. Voor €280,- heb je een mooie set.

Een bruidegom met een kunstcorsage van een blauwe roos.
Een kunstcorsage met een gele en oranje bloem en een lint.

Buitengewone tip:
Laat enkel de bruidegom een corsage dragen! Dat valt niet alleen op, maar maakt hem ook extra speciaal.

Corsage | Oranje | Pochet
Een bruidspaar met een kunstboeket en kunstcorsage van Buitengewone Bruiloft met onder andere blauwe en witte rozen.
Bruidsboeket | Corsage | Blauw
Een bruidegom met een kunstcorsage van een blauwe roos.
Corsage | Blauw
Een kunstcorsage met een gele en oranje bloem en een lint.
Corsage | Oranje | Lint