Het logo van Buitengewone Bruiloft.
Het logo van Buitengewone Bruiloft.
CONTACT

Buitengewone BRUILOFT

Hallo! Mijn naam is Caithlin Schoonderwoerd - Bergman. Als grafisch ontwerper en allround creatieveling houd ik mij graag bezig met het maken van mooie dingen, zoals trouwstijlen en bruidsboeketten van kunstbloemen.

Hoe het begon

In september 2021 was het dan eindelijk "onze dag". Na drie keer onze datum te hebben verschoven gingen we eindelijk écht JA zeggen. Enkele maanden van te voren ben ik begonnen met alle uitingen die ik graag wilde hebben op onze bruiloft. Een volledige trouwstijl: een welkomstbord, een uitnodiging, kleine bedankkaartjes, een gastenboek, een taarttopper en als pronkstukken mijn eigen bruidsboeket en een corsage voor mijn husband-to-be. Het ontwerpen en maken hiervan, en de reacties erop, waren zo leuk dat ik het nog veel vaker wilde doen.

Buitengewone Bruiloft werd geboren
Wat is er nou mooier dan jezelf terug te zien komen in de stijl van je bruiloft én in je bruidsboeket en corsage? Doordat ik alle uitingen zelf had gecreëerd - en geen templates had gebruikt die door honderden andere mensen gebruikt (kunnen) worden - voelde de dag nog meer als onze dag. Dit gun ik andere stellen ook en ik help ze er graag bij!

Nieuwsgierig naar de opties? Neem een kijkje bij "Trouwstijl", "Kunstboeket" en "Kunstcorsage", volg Buitengewone Bruiloft op Instagram of neem contact op.

Een lichte trouwhuisstijl (uitnodiging) met een roze hart en de bruid en bruidegom.
Een taarttopper met de bruid en bruidegom.
Bedankt kaartjes aan een plantje.

Save the date, trouwkaart / trouw uitnodiging / bruiloft uitnodiging, welkomstbord, taarttopper, menukaart, zitplaatskaartjes, gastenboek, kaartendoos, bedankjes.
Zeg het maar!