Het logo van Buitengewone Bruiloft.
Het logo van Buitengewone Bruiloft.
CONTACT

Buitengewoon Bruidspaar

Stefanie & Wouter

Voor dit buitengewone bruidspaar is met liefde een bijna ontelbaar aantal uitingen gemaakt. Naast het bruidsboeket - in hele mooie oranje tonen - en de corsage zijn namelijk ook de volgende uitingen ontworpen:

Save the date (digitaal) | Officiële uitnodiging | Welkomstbord | Zitplaatskaarten | Menukaarten | Gastenboek | Enveloppendoos | Bedankkaartjes | Bierviltjes / Onderzetters

Naast deze items heeft Buitengewone Bruiloft twee cadeaus mogen ontwerpen, namelijk een vriendenboekje én een kookboek in de stijl van de bruiloft. Beide waren samengesteld door de gasten. Een super lief en persoonlijk cadeau voor het bruidspaar!

Wil je de foto's wat beter bekijken? Klik even!
Enkele van deze mooie foto's zijn gemaakt door
Fotografie Dani.

Buitengewone Review

"Voor onze bruiloft wilden we geen dertien in een dozijn-ontwerp, maar echt iets wat bij ons en de locatie zou passen. Met slechts een paar steekwoorden en wat voorbeelden van Pinterest toverde Caithlin een uniek design op ons beeldscherm dat meteen in de smaak viel. Na goedkeuring hebben we op basis van dit design meerdere onderdelen laten ontwerpen: save the date-kaartjes, uitnodigingen, sluitstickers, een welkomstbord, plaatskaartjes voor de ceremonie, een enveloppendoos, menukaartjes, een gastenboek en kaartjes voor aan de bedankjes. Deze huisstijl kwam dus op meerdere momenten terug en maakte onze dag echt één geheel. Het fijne was dat de communicatie met Caithlin altijd vlot verliep en ze goed meedacht.

Naast de huisstijl heeft Caithlin het bruidsboeket en de corsage gemaakt met het kleurenpalet dat we voor ogen hadden. Het grootste voordeel: geen verlepte bloemen! Het boeket was erg licht en praktisch tijdens de fotoshoot en heeft nu een mooi plekje in huis gekregen.

De gepersonaliseerde huisstijl, het bruidsboeket en de corsage die we hebben laten ontwerpen waren echt de kers op de (bruids)taart!"